August.

Så er vi kommet godt i gang igen efter ferien. August har været fuls af sol og sommer, hvilket vi har nydt rigtig meget. Vandpistolerne har igen været fremme, og der er blevet tegnet med gadekridt, hvilket var til børnenes store tilfredshed, for det blev der i rigtig mange dage, og vi var forbi det stort set hver dag.

Børnene er nu eftterhånden ved at være så storem at de selv kommer med ønsker om, hvad de gerne vil lave og hvor vi skal gå hen, når jeg spørger dem. Denne måned har vi brugt mange morgenstunde i den kreative afdeling. Tegne, lime, lave puslespil og mange andre hyggelige ting er det blevet til.

Vi har også været på cykelture og en af gangene cyklede vi op på legepladsen på Skelbakken. Børnene kan godt lide at komme nye steder, menn de elsker nu også stadig de kendte - hønsene, skoven og Ekko er blandt farvoritterne. Legepladsen i Ekko har bla. fået nyt klatretårn, rutchebanerm og balancebom.

Vi har også været afsted for at plukke hyben. Oppe bag ved skolen på stien, er det perfekte sted, til at plukke dem. Børnene kan selv gå med hver sin lille spand eller pose, da der ingen trafik kommer, hvilket gør at alle hygger sig og kan få lov til at gå lidt "sin egen" vej. Hjemme i køkkenet fik vi dem sat på træ grillspyd + limet øjne på, og så blev det til hynlarver.

Biblioteket inviterede til musik. Vi var desværre de eneste, sammen med et froældrepar og deres to børn, som dukkede op. En super hyggelig formidddag, hvor der blev taget hensyn til Covid 19.  Vi sluttede af kun med sæbebobler og musik - ingen snak og kommentarer fra e voksne. Bagefter gik vi ind for at lånne lidt nye bøger med hjem, og der var tiil børnenes overraskelse kommet nye ""legetng".

Se flere billeder fra august i collagen under billeder.