Maj.

Maj har været en lidt anderledes måned end den vi plejer. Vi har i år ike afholdt vores årlige bssteforældredag, og vi har stadigvæk også holdt mere  afstand til kollegaer/børn end vi plejer pga. covid 19. Det ser heldigvis ud til at lysne hvilket jeg glæder mig til. 

Vi startede måneden med at fejre Vera, som havde  års fødselsdag ligesom vi lukkede det hele ned. En rigtig hyggelig formiddag, hvor vi fik sunget og spist lidt lækkert frugt/hygge, som Vera´s mor havde lavet til os. Børnene elsker og kan fornemme når der sker noget anderledes, hvor netop det enkelte barn er lidt mere i centrum.

Vi har også nydt alle de fantasktiske skønne mildde og solrige dage maj måned har haft. Alle børn har plantet hver sin solsikke, som de efterfølgende har fået med hjem. En af vores gåture har været til legepladsen i Bøgelunden. Vi havde dog lige en lille pause, hvor vi hyggede i græskanten på tæppet, med lidt energi til benene i form af et lille stykke kage, vandmelon og juice, inden vi gik det sidste stykke vej. (tilbage fik alle fire en plads i barnevognen til de trætte ben)

Cyken er også fundet frem. En tur ud i det blå uden planer er bare dejligt. Vi fik snakket og møllerne, der drejede rundt, de store traktorer/maskiner som vi stort set altid er heldige  og se på og omkring  gården " Redet". Til sidst endte turen på markedspladsen, som var helt fyldt med afblomstrede mælkebøtter, der til børnenes store glæde, lige var klar til at puste.

Se flere billeder fra maj  i collagen under billeder.