August.

Så er alle børn igen tilbage efter ferie, og hvor er det dejligt at se, hvordag de lyn hurtigt finder tilbage til hverdagen hos mig. De nyder hinandens selskab både når vi er ude men også herinde, hvor de er gode til at lege og give plads til hinanden i legen.

Vi har stadigt nydt det fantasktiske vejr også selvom der til tider er kommet masser af vand. Skoven, haven og Ekko er stadig de foretrukne steder, men hønsene har vi også været hos igen med mad  og børnene elsker, når vi har brød med hvadenten det er til dem eller gederne. Vi har sammen med de andre kollegaer og deres børn, fået luget legepladsen omkring Ekko. Alle var i fuld sving med masser af jord under neglene, og for børnene gik der sport i at få mest ukrudt i spandene, som de så tømte ud på græsarealet rundt omkring.

Et hit os børnenne lige nu er de så spande, som vi har med som fast inventar under barnevognen. De er fremme alle steder, og  der bliver samlet alverdens ting lige fra grannåle, kogler, blade, græs, insekter og sidst vi var på tur fik vi samlet en masse bog, som vi muligvis senere vil bruge til dekorationer.

 

Se fllere billeder fra august i colllagen under bileder.