Oktober.

Denne måned  har vi sagt velkommen til endnu en Clara og hendes familie. Det betyder, at børnegruppen frem til februar 2021 er på 5 børn.

Børnene fungere fint med hinanden, og leger gerne på kryds og tværs. De største er begyndt at lave lidt "rollespil" Det er  ting hjemmefra eller ting vi har lavet tidligere, som de får til at indgå eller efterligne i deres leg. De bruger også rigtig mannge vendinger, hvor jeg kan høre det er sætninger de selv får præsenteret her hos mig - Godnat og sov godt... Man skal dele om tingene... Nu gider vi ikke mere ballade... Kom nu går vi videre:-)

Udelivet nyder vi stadig rigtig meget, så som fast inventar under barnevognen er nu kommet 5 skovle og 5 spande. De bliver flittigt brugt, uanset om vi er ved EKKO eller i skoven.

Vi har også traditionen tro lavet græskar - først limede børnene et i karton de fik med hjem. Det traditionelle tl trappen lavede vi i år ude på græsplanen. Alle mand fik forklæder på og en spiseske i hånden, og så var det ellers om at komme i gang. På vores gåture havde vi set nogle forskellige, så de varhelt med på, at der skulle laves øjne og mund og så selvfølgelig lys i til sidst. Det var en super hyggelig formiddag.

 

Se flere billeder fra okober i collagen under billeder.