September.

Så skriver vi allerede september, hvilket betyder et skift i vejret. Det har blæst en hel del, men vi har heldigvis stadigvæk også haft de fantasktiske sensommer solskinsdage. Skoven og Ekko er stadig børnenes "favorit" steder, men da vi stadig skal være obs på covid 19, kan stederne været "optaget" hvilket ikke altid lige er helt til at forstå, men vi finder hurtigt på en anden ide, hvilket som regel bliver godtaget.

Børnene nyder at være ude, og vi får snakket om rigtig mange ting, når vi går på stierne til skoven eller hvor ellers turen går hen. Lige nu er det robot plæneklippere, de er meget optaget af. Kan de få øje på den igennem hækken, for de ved nøjagtig hvilke haver, de er i. Det kan jo også være den holder pause og holder i garage for at få ladet strøm på. Helt godt er det hvis det er en mørk dag, så den også har lys på, så er det helt perfekt. Fugle og snegle er også noget af det, som optager børnene, så vi har mange stop undervejs når vi er på tur. Der skal også altid samles noget op - det kan være agern, kastanjer, sten eller pinde til enten at holde i hånden eller de lidt større som bruges som stok. En ting er sikkert lommernes skal tømmes inden jakken skal vaskes :-)

Børnene er nu så store, og de elsker at synge og lave kreative ting, så næsten hver morgen inden formiddagsmaden, er vi samlet omkring bordet for enten at tegne, lime alt mulig forskelligt på papir, male med vandfarver, lege med perler, lave puslespil, billedlotteri, vendespil eller hvad vi lige finder på.Vi har i denne månned haft fokus på farverne rød gul grøn og blå. Sang og musik foregår både inde og ude. Børnene elsker hvis vi synger når vi enten går til og fra skoven eller holder en lille pause på bænken. Vi synger som regel de samme 3 - 4 stykker indtil de "har lært" dem, så de hele tiden er med og kan synge nogle af ordene, hvis jeg lige pludselig stopper med at synge. De smiler og bliver stolte - hov det var kun os der sang.

Se flere billeder fra september i collagen under billeder.