December.

Så fik vi taget hul på årets sidste måned. Det er altid en hyggelig tid, hvor der sker en masse for børnene, både hos mig, men også hjemme hos hver enkelt barn.

Drillenissen var igen i år på plads på legeværelset, sammen med en masse andre nisser. Han startede med at komme med en fælles gave til børnene - 5 små julekrus, som nøje blev studeret. I løbet af måneden har han bla. tegnet ansigter på frugten, bundet bånd omkring tallerknerne, farvet mælken lyserød og mange andre ting.

Vi har også lavet en del kreative ting, hvilket børnene elsker. De fik malet på træfigurer, limet figurer i skum begge dele fik de med hjem til juletræet. De tre største børn fik lavet juletræer af papir lapper, som de satte på træ grillspyd.

Traditionen tro skulle vi også bage. I år blev det til julemandens knapper - alle var koncentreret og der blev ikke spist en eneste chokoladeknap, før jeg til sidst gav dem 3 hver - det var utrolig flot klaret synes jeg.

En dag da vi kom hjem fra skoven, ventede julemanden på os. Han blev spottet på lang afstand ude på Søndermarken, så vi endte næsten med at løbe det sidste stykke vej hjem. Han løb ind i haven, men havde desværre ikke tid til at snakke, da han skulle videre hen til nogle andre børn.(måske de største ville genkende ham) Børnene havde alle travlt med at fortælle Flemming om julemanden, da han "tilfældigvis" kom ind udefra, lige som vi var begyndt at trække af overtøjet.

Vores årlige kirketur blev lidt anderledes i år pga covid 19. Vi fik pose af præsten hvori der var en lyspose som børnene skulle male på, sammen med 5 små pixibøger. Derudover fik vi sunget fra kirkens facebook side, og læst juleevangeliet højt af små børn på folkekirkens hjemmeside. En hyggelig måde at gøre det på hjemme i stuen, nu hvor vi ikke kunne samles i kirken.

 Se flere billeder fra december i collagen under billeder.