November.

Tiden flyver afsted og november måned er allerede ved vejs ende. Denne måned har vi været aktive både ude og inde.

Vi har besøgt Hjallerup børnehave, hvor vi altid har en hyggelig formiddag. Dejligt med et kram og gensyn med nogle af de gamle børn. Den store sandkasse er altid et hit, ligesom huset på toppen af bakken med rutchebanen også altid bliver udfordret og prøvet kræfter med. Et sted børnene også elsker at komme er på biblioteket. De hygger med alt det nye legetøj, alt imens de følger med i trafikken ude på vejen - der kommer altid både lastbiler, busser osv. kørende forbi.

Hvert år pynter vi et juletræ i Hegely skoven, sammen med de andre private børnepassere. Det er med hjemmelavet julepynt, og i år fik børnene lavet ringe/kugler ud af piberrensere hvorpå de havde sat perler. De fik også dekoreret på hver sin lille træfigur med glimmerlim. Tingene er gjort klar, til træet skal pyntes i starten af december.

Kalenderlys skal vi traditionen tro selvfølgelig også have lavet inden december. I år er børnene ikke så store, så det blev en dekoration lavet med bog i stedet for gran. Børnene har selv været med til at samle dem her i efteråret. Der var fuld koncentration om arbejdet, og alle børn fik selv lavet deres version, og til sidst blev de pyntet med lidt rødt tilbehør. Det var nogle stolte børn, der glad viste dekoratinerne frem, da forældrene kom og hentede dem om eftermiddagen.

Nu venter en hyggelig december lige om hjørnet - nissen flytter ind , jule børneyoga, kirketur og jullegaver til forældrene er nogle af de ting vi skal lave.

Se flere billleder fra november i collagen under billeder.