December.

Så kom vi i gang med årets sidste måned. En måned jeg glæder mig rigtig meget til hvert år. Jeg forsøger at holde aktiviteterne lidt nede, da  det er en måned hvor der sker utrolig meget for børnene.   

Vi startede med at lave julegaver til mor og far. I år blev det til små lysestager og en vase som børnene malede på. En ting de helt selv kunne hygge sig med at lave uden hjælp fra mig (udover at hjælpe med at skifte farve på tusserne de brugte) 

Der er lidt traditioner/aktiviteter forbundet med december. En af dem er, at vi sammen med mine kollegaer, får pyntet et juletræ i Hegely skoven. Når træet er pyntet danser vi omkring det, og til slut kommer nissemor forbi med lidt godter til børnene. En rigtig hyggelig formiddag vi alle store som små nyder.

Pebernødder hører også til en af de "obligatoriske" ting vi laver. Jeg havde forberedt dejen, og børnene var opsatte på at komme igang. Først fik de pyntet hvert sit glas, og så skulle der trilles kugler - det var dog nemmere for dem at lave slanger, men det lykkes til sidst at få et flot resultat. Da den sidste plade var bagt, skulle glassene fyldes, så de kunne få smagsprøver med hjem.

Vores årlige kirketur var igen i år en succes. Spændingen startede med først at vente på bussen kom og hentede os, og så køreturen til kirken. Vi sad alle på madrasser oppe foran alteret og præsten fortalte ved hjælp af dukker  om jesusbarnet der blev født. Til slut fik børnene først vaniljekranse og derefter hver sin lille klokke, som de måtte få med hjem. Til frokost den dag spiser vi altid risengrød, hvilket som regel altid er et hit.

Hver dag her i december, har vi lavet børne yoga - en ny øvelse hver dag. I børnenes sprog lavede vi gymnastik, og det var en ting de så frem til, vi skulle lave hver dag.

Jeg vil ønske alle et rigtig godt nytår.

Se flere billeder fra december i collagen under billeder.