Juni.

Juni måned forbinder vi altid med byens årlige begivenhed nemlig Hjallerup Marked. I år blev det som alle ved desværre aflyst pga. Covid 19. Vi gik nu alligevel en tur over på pladsen torsdag formiddag, sammen med 2 kollegaer og deres børn. Vi startede med at hygge med kanelsnegle og bagefter fik vi sunget og danset næsten som vi plejer i familieteltet.

Vi har i denne måned endnu en gang fejret 2 års fødselsdag - denne gang var det Thomas´s tur. En rigtig hyggelig formiddag, og hvor er det dejligt at se, hvordan fødselsdagbarnet virkelig føler sig i centrumm både ved bordet, og bagefter når det er hende/ham som får gaver og vi allesammen synger for.

Sol og sommer har vi i høj grad også nydt. Vandpistolerne blev fundet frem, og det var ikke altid kun huset fliserne eller blomsterne der fik vand, men alle hyggede sig på bedste vis. Vi var nødt til at søge skygge i skoven og i anlægget, de dage hvor det stod helt stille og ikke en vind, der rørte sig - der var simpelthen for varmt for børnene i haven. Endelig har vi selvfølgelig også sørget for, at både hønsene og gederne har fåe brød - det er og bli´r bare en af de aktiviteter børnene uanset deres alder elsker aller mest.

Sidst i måneden sagde vi rigtig god ferie til hinanden - 3 ugers sommerferie blev skudt igang.

Se flere billeder fra juni i collagen under billeder.