December.

I december hyggede vi og havde stadig  gang i juleforberedelserne. Vi fik bla. bagt julemandens knapper, lavet juletræer på træspyd, haft besøg både af drillenissen og julemanden.

Julemanden ( Flemming) kom tilfældigvis og tog imod os ude på Søndermarken en dag, da vi kom hjem fra skoven. Børnene spottede ham på lang afstand, så vi skulle næsten løbe hjem det sidste stykke. Det var en skøn oplevelse at se børnene så begejstret, og de havde travlt med at fortælle  Flemming og deres forældre, hvem der havde været på besøg i dag.

Drillenissen kom med små porcelænskrus den første dag. Ellers har han f.eks tegnet ansigter på frugten, båndet bånd om tallerknerne, og selvfølgelig spist risengrøden, som der blevet sat frem til ham.

Vi har ikke kunne samles i kirken i år pga. coved 19. I stedet fik vi afleveret en pose fra præsten hvori der var en lyspose vi kunne tegne på, en seddel hvorpå der var et link, så vi kunne få læst juleevangeliet op af små børn. Vi fik også sunget, så en hyggelig formiddag blev det alligevel til, selvom vi ikke kom i kirken. Der var også en lille pixibog til hvert barn, som de fik med hjem.

Se flere billeder fra december i collagen under billeder.