Maj.

Tiden flyver bare afsted, og inden vi har set os om er endnu en måned gået. Vi har lavet lidt forskellige ting denne måned - der er hygget både ude og inde.

Børn og vand er bare to fantastiske ting at sætte sammen. Vi har hoppet i vandpytter hvilket altid er et kæmpe hit. Vi har også været nede ved søen i Ekko parken, for at fange haletudser. Børnene fik hvert sit glas, og det lykkedes, at få fanget nok til alle, kunne få en i glasset.

Så har vi haft aktivitets formidag på græs arealet omkring Ekko, sammen med et par kollegaer og deres børn. Vi havde forskellige ting med, så der var mulighed for at gå med en kartoffel på en skovl, kravle gennem tuneller, balancere med ærteposer, og selvfølgelig var der også sanlege på programmet. Efterfølgende har vi været med til at luge for ukrudt på motorikbanen dernede. Børnene syntes det var sjovt, at samle sammen i de små spande.

Vi har også været på besøg på mekanisk museum, hvilket var en kæmpe oplevelse - børnene måtte nemlig komme op at sidde på de forskellige traktorer. En hyggelig formiddag, som de stolt fortalte deres forældre om, da de blev hentet.

Måneden sluttede vi af med at sige farvel til Thomas, som 1/6 startede i Møllegården - Held og lykke til dig Thomas, håber vi ses igen:-)

Jeg er i maj også startet på DGI kursus i Idræt, leg og bevægelse. Et super spændende og inspirerende kursus.

Se flere billeder fra maj i collagen under billeder.