Juni.

Sol og sommer det må vi sige juni har givet os.

Det har været en hel fantastisk måned, som har budt på rigtig mange udendørs aktiviteter. Efter mit første kursus ved DGI (idræt leg og bevægelse) i slutningen af maj, har jeg sammen med 3 kollegaer lavet et lille program omkring bevægelse og det at bruge sin krop på rigtig mange forskellige måder. 

Vi har bla. haft indianer formiddag i skoven (flytte træstammer, tovtræk osv.), en formiddag med bolde på legpladsen (gribe skyde og kaste) og en formiddag med balloner som skulle rammes med fluemækkere, og senere en øvelse hvor en af os voksne viste et dyr på et billede, og så skulle alle børn finde hen til det dyr, som var placeret forskellige steder på legepladsen. Det handler om, i alle legene, at vi voksne (som altid) er rollemodeller for børnene, og "viser vej". Det er blevet til nogle hyggelige formiddage, hvor alle børn uanset alder er med på hver deres niveua. 

Vi har også i denne måned fejret Clara, som er blevet 2 år. Der blev hygget med boller, romkugler og frugt, som hun havde med hjemmefra. En stor og stolt pige, som har helt styr på, at nu er hun også blevet 2 år. 

 Se flere billeder fra juni i collagen under billeder.