August.

Ferien er forbi og vi er alle kommet godt igang med hverdagen igen. Vi nyder stadig det fantasktiske vejr, men har heldigvis også haft brug for regntøjet:-)

Tiden var kommet til, at besøge Thomas i Møllegården, nu hvor vi igen må komme på besøg i børnehaven. Vi havde en rigtig dejlig og hyggelig formiddag, og han viste os rundt på hele legepladsen først, inden der var tid til leg og snak. Jeg havde til stor begejstring for Vera og Clara smurt madpakker, som stod klar i køleskabet, da vi kom hjem.

Vi har en "tradition" med at plukke hyben i august. Som altid går vi op på stien bagved skolen, der har børnene mulighed for selv at gå frem og tilbage og plukke, uden der kommer biler, vi skal passe på. Dagen efter blev de sat på træspyd og fik monteret øjne, så de blev til de sødeste hybenlarver.

Vi sluttede måneden af med at fejre Hectors 1 års fødselsdag. Hans mor havde lavet lækre "frugt sommerfugle" til os, som vi hyggede med og selvfølgelig fik vi også sunget fødselsdagssang. Dejlig formiddag hvor børnene er helt med på, hvem der er dagens "midtpunkt"

Se flere billeder fra august i collagen under billeder.