November.

Tiden flyver afsted - kalenderen siger allerede november.

Vi hygger os både ude og inde, og børnegruppen fungere rigtig godt sammen. De to store er begyndt mere og mere med rollespil, og leger ofte noget af det de har oplevet i weekenden, sammen med deres familie. De tager tit i svømmehal, sommerhus og ja der skal så også handles ind i Rema:-)

Vi er så småt begyndt at jule en lille smule, og fået lavet lidt juleforberedelser. Vi har sammen med de andre private børnepassere fået pyntet juletræet i Hegely skoven. En super dejlig og hyggelig tradition, og i år kom nissemor også forbi med pebernødder, brunkager og små chokolade julemænd. I skoven er der også flyttet nisser ind, bag nogle små døre, som er blevet sat op derovre. Børnene var hurtige til at spottet dem, og meget interesseret i om de kunne lukkes op, så de kunne se nisserne. Det kunne de desværre ikke, så der kom mange historier om hvor nisserne mon så var henne. 

Vi sluttede månedens sidste dag af med at lave kalenderlys. Det er altid en hyggelig formiddag, og alle børn kan være med på uanset deres alder. 

Se flere billeder fra november i collagen under billeder.