December.

Så fik vi taget hul på årets sidste måned, som altid flyver afsted. Vi har hygget og lavet rigtig mange ting. Først skulle vi have helt styr på julegaverne til mor og far, som jo altid er en hemlighed (så den dag kommentere vi ikke så meget på hvad vi lige nøjagtig har lavet, når forældrene henter om eftermiddagen:-). I år fik børnene tegnet på små fyrfadstager - en sød lille gave, som hvert enkelt barn fik sat sit eget præg på.  

En tradition, som heldigvis var tilbage igen i år, var vores tur i kirke. Jeg havde forberedt børnene på, at vi blev hentet i bus, så alle var max klar. En rigtig hyggelig fomiddag, hvor vi hørte klokken ringe, fik et lille krybbespil fortalt og selvfølgelig synget vi et par sange. Børnene fik alle en lille stjerne med hjem, som vi efterfølgende fik malet på, og til aflutning var der småkager og saftevand.

Vi fik også besøg af julemanden - den helt rigtige, som løb rundt om huset og ind i haven. På afstand fik vi vinket til ham, og han fortalte hvor travlt han havde, for der var jo mange søde børn, der skulle have besøg. Heldigvis nåede han lige at aflevere ostehaps og figenstænger, som blev dagen dessert efter frokosten.

December blev årets sidste måned for Vera, som starter i Møllegården 1. januar - vi ønsker hende held og lykke i "den store nye verden".

Se flere billeder fra december i collagen under billeder.