December.

Så fik vi taget hul på årets sidste måned. Det er altid en måned, hvor der sker rigtig mange ting for børnene - både hos mig og hjemme i deres egen familie. Jeg forsøger, at gøre måneden så hyggelig som muligt uden "stress".


Vi startede ud med at få julegaverne til forældrene lavet, så de var klar. Min erfaring fra tidligere år er, at sygdom fridage osv. går på skift imellem børnene hele måneden igennem - i år var heller ingen undtagelse :-)


En skøn tradition, som vi altid glæder os rigtig meget til, er turen i kirke. Vi blev hentet i bus herhjemme, og det er altid en stor oplevelse. Oppe i kirken hørte vi klokken ringe, sang et par sange, bad fadervor, hørte om Josef, Maria og det lille jesusbarn og sluttede til sidst af med vaniljekranse. Da vi kom hjem, stod risengrøden klar inde i sengen, så vi kunne spise den til frokost.


Vi fik også igen i år bagt pebernødder. Det er altid en hyggelig formiddag, og sjovt at se hvordan de største, efter mange forsøg tilsidt fandt teknikken i at trille  dem rundt i hånden i stedet for at lave små slanger.

  

Oliver blev 2 år i den sidste uge inden jul, så vi fik fejret ham, med hygge som han havde med, han fik selvfølgelig også fødselsdagsgave og sang. 


Vi var også så heldige, at vi fik nogle rigtig dejlige dag med sne, så der havde vi slæden med på kælkebakken i Hegelyskoven. 

Selvom sneen var forsvundet, kom julemanden også forbi vores vej, en dag da vi  kom hjem fra tur. Rensdyrene og kanen var desværre blevet væk, så han skulle skynde sig afsted videre for at finde dem. 

Vi sluttede af med forældrehygge med gløgg og æbleskiver, den sidste dag inden juleferien.
Se flere billeder fra december i collagen under billeder.

Seneste kommentarer