September.

September har været en rigtig dejlig måned med masser af lune og solrige dage. Årstiden skifter og det er altid rigtig sjovt at se, hvordan børnene hurtigt for øje for forandringerne. Der er blevet hoppet i mange vandpytter og alle de brune blade i skoven har vi også "sparket" i.  Oliver og Conrad fandt også altid en pind og med den kunne bladene også rives sammen. Hurtigt efterligner pigerne, og de elsker også at samle alt hvad de finder agern, kastanjer, sten osv.

Vi har brugt morgentimerne til at hygge indenfor og komme godt igang med dagen. Ferdinand er faldet rigtig godt til blandt børnegruppen, og alle leger godt på tværs af både alder og køn. En ting de alle er fælles om og som de nyder rigtig meget er "køkkentingene" Der bliver lavet alt muligt forskelligt, og jeg bliver tilbudt rigtig meget kaffe:-) Farverne træner vi i den forbindelse også, så når der feks bliver givet en kop, så sætter jeg lige farven med så det bliver til en rød kop osv. 

Vi har selvfølelig også stadig været både ved Ekko, i skoven, ved hønsene og på biblioteket og alle steder elsker børnne at komme. Mandag er dagens aktivitet næsten altid fast. Det er den dag vi enten går til hønsene eller gederne med overskydene brød fra weekenden. En ting alle nyder og så er ugen igang. Vi har også denne måned været på besøg i Hjallerup Børnehave, da Oliver starter der d 1. oktober. Vi fik hygget ekstra meget den sidste dag og til dessert til frokost havde han is med. Vi kommer til at savne ham, og ønsker han selvfølgelig held og lykke med den "nye verden" som venter forude for ham. 

Se flere billeder fra september i collagen under billeder. 

Seneste kommentarer