Marts.

Så fik vi taget hul på marts måned. Igen i år fik vi sne i starten af måne- den, men heldigvis blev det ikke til så meget. Vi var selvfølgelig en tur i skoven, et af børnenes yndlingssteder. Der er nu blevet fældet en hel masse træer, så der er blevet meget åbent derovre, men børnene hygger sig stadig på bakken og stierne. Heldigvis er de store grantræer der sta-digvæk, så lidt "hule" er der endnu. 

Vi fik en dejlig overraskelse, da jeg blev ringet op af støtteforeningen for børnefonde. Jeg havde søgt om forskellige ting til at styrke børnenes motorik med, og var super heldig at få alle de ting jeg havde ønsket. Bør-nene var elle vilde, og det gode ved det hele er, at alle uanset alder kan blive "udfordret" på hver sin måde. Det har vi brugt rigtig meget tid på, og hele tiden finder børnene nye måde at bruge tingene på. Balance- banen kan faktisk også bruges til at køre med legovognene på.

Vi sluttede måneden af med at lave lidt påske pynt, som børnene fik med hjem, og puslespil , perler osv har også været i brug. 


En af de sidste dage før påskeferien, gik vi på besøg i Hjallerup Børnehave. Conrad starter deroppe d. !. maj. Han er vant til at komme der, da hans storebror går der, men det var nu hyggeligt lige at lege på legepladsen, og snakket med nogle af mine "gamle/tidligere børn"


Se flere billeder fra marts i collagen under billeder.

Seneste kommentarer