Januar.

Så fik vi taget hul på et nyt år. Det bliver et år, hvor der kommer til at ske stor udskiftning i min børnegruppe. 3 af mine nuværende børn, skal jeg sende videre i børnehave og 3 små nye skal starte. Vi har denne måned sagt farvel og held og lykke til Ellinor, som skulle starte i Hjallerup Børnehave. Vi har  den forbindelse være på besøg dernede, hvilket altid er et hit - ny legeplads giver altid nye oplevelser.


Denne måned startede med regnvejr stort set hver dag de første 14 dage. Det har betydet, at vi har lavet lidt flere indendørs ting. Vi har malet med vandfarver, lavet masser af puslespil hvilket de store har fuldstændig styr på nu - jo sværere jo bedre:-) Vi har også været på biblioteket, haft forskellige skum figurer fremme til at lave en bane af, hvor børnene mærkede de forskellige overflader med bare tæer.


Heldigvis fik vi også nogle rigtig gode solskinsdage, og vi venter spændt på, om vi overhovedet får mere sne. Vi har været tilbage i Ekko Parken. Et fantastisk område vi har, næsten lige i baghaven. Børnene elsker, de frit kan gå på stierne, og vi får rigtig mange snakke om muldvarpen, som har haft rigtig travlt med alle de muldvarpeskud, søen der nogle dage er frosset til med is, og ikke mindst alle de store køretøjer, som kommer forbi ude på Tryvej. 


Vi har, som vi plejer også været sammen med "udegruppen" om onsdagen, hvilket også giver nogle gode lege og relationer på tværs af vores børnegrupper.

 

Se flere billeder fra januar i collagen under billeder.