Februar.

Tiden flyver afsted og vi er allerede igennem årets 2. måned. Det har været en måned, hvor vi vejrmæssigt både har haft sne så vi igen lige havde slæderne fremme, men også masser af regnvejr med kæmpe vandpytter. Vi var alligevel ude stort set hver dag - vi trak i godt med tøj og vi fortryder aldrig en formiddag udenfor. 

Februar er også måneden, hvor vi holder fastelavn. I år holdte vi det alene herhjemme i stuen. Vi fik både sunget fastelavn er mit navn... spist fastelavnsboller og slået katten af tønden. Det var en rigtig hyggelig formiddag - alle børn var klædt ud, og de var alle overrasket, da der endelig kom hul på tønden og der så kom lidt lækkerier ud. Der blev selvfølgelig kåret 2 konger og 3 dronninger:-)


Vi bruger den tidlige morgenstund til at hygge omkring bordet med puslespil, perler, mosaik, bøger osv. Børnene er så store nu, at de begynder at have interesse for det, og de bliver rigtig stolte når tingene "lykkes" for dem. 

Vi fik også holdt lidt vinterferie, så batterierne blev ladet op og vi er nu klar til at foråret forhåbentlig snart er på vej.

 Se flere billeder fra februar i collagen under billeder.

Seneste kommentarer