August.

Så gik de 3 ugers sommerferie, og alle børn kom tilbage samtidig. Den første uge skulle vi alle lige igang igen, men børnene nød hinandens selskab, og alle rutiner var hurtigt tilbage igen.

Vi startede også den første uge med at fejre Josefine, som blev 1 år. En dejlig og hyggelig formiddag. Hun havde frugt, ostehaps, og figenstænger med, så alle fik hver sit krus, hvori det hele var skåret i stykker, og var lige klar til at spise. Vi fik sunget og selvfølgelig skulle Josefine pakke gaver op, hvilket de andre børn var rigtig gode til at forstå, at det altså var hendes. 

Vi har ikke haft sol og sommer efter vi er kommet igang igen, men vi har alligevel nydt at være ude. Det er blevet til mange ture til hønsene, på stierne og ned til Ekko, og de to mindste nyder at komme ned og gå selv. Skoven er fyldt med myg og helt vildt mange svampe, så der må vi lige vente med at komme over, selvom de store foreslår hurtigt skoven, hvis jeg spørger, hvad skal vi så i dag?


I slutningen af måneden kunne vi sige velkommen til Ferdinand. Jeg har haft hans storesøster, så det er et dejligt gensyn med familien.

Se flere billeder fra august i collagen under billeder.

Seneste kommentarer