Seneste kommentarer

Juni.

En af de skønne traditioner i byen er Hjallerup marked. Igen i år var vi inviteret til kagemand/sodavand og musikalsk underholding i teltet. Vi sørger altid for at holde os lidt i baggrunden. På den måde har vi vores helt egen lille gruppe, sammen med mine øvrige kollegaer, og det passer børnene fint, at vi ikke er helt fremme på dansegulvet sammen med alle byen børnehaver (og de "store" børn). 

Vi har nydt de rigtig mange solskinsdage både ved Ekko, i skoven og i anlægget. Børnene elsker det kendte, men synes også "nye" legepladser er spændende og tingene bliver prøvet af. Vi har også besøgt biblioteket flere gange hvilket altid er et hit. Langt om længe fik vi også taget min cykel i brug. Skønt at komme rundt omkring byen og børnene elsker at se hestene ude ved Frederikshvile.


Det blev en måned, hvor jeg kun havde 3 børn indtil den sidste uge. Nu har vi nemlig sagt Velkommen til Josefine og hendes forældre. Det er altid spændende, når der starter et nyt barn - det er sjovt at se hvordan de andre børn hurtigt indstiller sig på, at formiddagen lige til at starte med bliver lidt anderledes (vi skal alle lige, lære hinanden at kende, så vi bruger lige de første dage indefor på gulvet). Men ja tiden flyver afsted synes jeg og inden længe er det ferien, som står for døren:-) 

Se flere billeder fra juni under collagen billeder.