April.

Vi startede denne måned med at fejre Elias 2 års fødselsdag. Hun havde frugtspyd og slikposer med, så om formiddagen blev der hygget og guffet til alles store begejstring. Elia var i år helt klar over, at hun var midtpunktet og da hun skulle pakke gaver op, var de andre børn faktisk rigtig gode til at kigge på. 

Vejret har været svingende og regnetøjet er blevet testet mange gange:-), men vi er ude hver dag og alle børnene elsker det heldigvis. Vi har mødtes med "udegruppen" på forskellige legepladser, og det er sjovt at se hvordan hver enkel børnegruppe "holder/leger" sammen med dem de er vant til. 

Gederne er tilbage på marken nede ved Ekko, og i år er der blevet født rigtig mange kid i løbet af de første dage. Vi nyder at komme derned, og vi har lavet mandagens start på en ny uge til "Ekko/gede dag" Vi har brødrester med fra weekenden, som jeg har skåret ud i små stykker. Vi hygger os alle sammen, og det er både ved musikinstrumenterne og rutsjebanen, men motorikbanen og selve Ekko er også et stort hit. En af mandagene var Mathilde hjemme på besøg, så der havde børnene travlt med at læse sammen med hende, men så snart jeg sagde vi skulle til gederne, var de klar.


April var også Conrads sidste måned, inden han skulle starte i Hjallerup Børnehave d. 1/5. Han havde slikposer og blåbær med, som vi hyggede med om formiddagen. Det er en "speciel" dag, som jeg bestemt aldrig bliver fan af. Jeg ved godt, at børnene kun er til låns, men de får bare en plads i mit hjerte, så det sidste farvel er jeg ikke "god" til. Vi ønsker Conrad held og lykke og vi vil selvfølgelig besøge ham, nå han har gået der i et stykke tid og er faldet godt til.Se flere billeder fra april i collagen under billeder.

Seneste kommentarer