April.

Hvor flyver tiden bare afsted. Vi har allerede april, og det betyder vejrmæssigt, at vi går en fantastisk tid i møde. Træerne og blomsterne begynder at springe ud - solen får mere "magt" og dagene bliver lysere. 

Denne måned startede vi med at fejre Elia, som blev 1 år. En rigtig hyggelig dag, selvom vi var ramt af sygdom og fridag. Conrad og jeg fik sunget og hygget om hende (hun havde en masser lækkerier med i forma af frugtspyd, ostehaps, mælkesntter), og selvfølgelig også givet gaver til hende, inden vi bagefter gik en lille tur på biblioteket.

Vi har brugt rigtig meget tid udenfor, og det er en fornøjelse hver evig eneste dag. Vi kigger ud af vinduet, for at tjekke vejret ifht påklædning. Heldigvis har solen skinnet rigtig mange dage og det gør bare en forskel. Humøret og energien er i top. og nogle dage er det svært at løsrive sig fra skoven eller Ekko hvis det er der vi er, når jeg siger, at nu går turen hjemover. 


Endelig kom gederne tilbage. Vi har fulgt med i hvordan, der er blevet sat et rigtigt robust og solidt hegn op, så i år kommer ingen af gederne til at siddet fast med hovederne. Børnene elsker specielt mandag, hvor der er masser af brødrester fra weekenden, så den dag er vores faste "fodre dag". Først en tur til hønsene og bagefter er det gedernes tur. Vi har nu også fået pakket spande, skovle og bolde som fast inventar under barnevognen. 

Se flere billeder fra april i collagen under billeder.

Seneste kommentarer