November.

Dagene flyver bare afsted, og kalenderen siger allerede november.

Børnene begynder nu at "se hianden i forbindelse med leg". Conrad er den ældste, så der er ingen tvivl om, at de andre kigger op til ham. De vil alle være en del af legen, hvilket en gang imellem godt kan være en lille udfordring. De lærer, at ikke alting kan lade sig gøre lige her og nu og man kan heller ikke altid få det legetøj de andre har. En super god læring  for alle. Oprydning af legetøj inden vi går ud, er de alle også ved at have rigtig godt styr på. Alle hjælper hinanden og 1 2 3 så er vi klar:-)

Vi har besøgt biblioteket en del i denne måned. Børnene elsker at kommed derop. Både det at lege og rutche, men nu begynder de også selv at finde bøger, som vi skal kigge i.

Vi er også begyndt at "jule" lidt. Vi har fået lavet pynt til træet i Hegelyskoven, men pga sne måtte vi udsætte denne aktivitet til senere. Vi har dog været i skoven og fundet alle nisserne, som er flyttet ind derovre, og der kommer faktisk nye til hele tiden - en hyggelig og skøn tradition. 

Vi sluttede selvfølgelig også  måneden af med at lave kalenderlys. En enkel dekoration, som igen i år var pyntet med bog, hvilket betød, at alle selv kunne lave hver sin, som de stolt kunne vise forældrene om eftermiddagen. 

Vi var også heldige, at få en god portion sne de sidste dage, så kælkene skulle hurtigt findes ned fra loftet.

Se flere billeder fra november i collagen under billeder.  

Seneste kommentarer